Open Water Diver ( OWD ) - Grundkurs Dykning

Världen mest populära grundkurs i dykning. Med ett internationellt PADI-certifikat öppnas dörren till undervattensvärlden!
Allmän kursinformation
PADI Open Water Diver kursen är den första i raden av många dykutbildningar. Detta är den kurs som vänder sig till människor som vill lära sig att dyka och utbilda sig till certifierad dykare, kort och gott en grundkurs i dykning.

PADI, det utbildningssystem vi använder  oss av är utan tvekan det största inom fritidsdykning. Det finns ingenstans på jorden där ett PADI certifikat inte skulle kännas igen, vilket gör ditt “dykcert” internationellt.
Grundkursen är uppbyggd i olika steg, där varje delmoment klaras av innan man går vidare till nästa. Detta betyder att inlärningen är baserad på din prestation och inte tid. Efter genomförd och godkänd kurs erhåller man ett dykcertifikat som tillåter dykning till ett maxdjup av 18 meter.
Dörren till undervattensvärlden har nu öppnats, och det är endast fantasin som sätter gränser!

Allt kursmaterial ingår. Vid kursstart ska du ha läst och gått igenom all teori i din Open Water Manual samt gjort kunskapskontrollerna i boken.
Lån av all utrustning förutom mask och snorkel , den kan med fördel provas ut och handlas i vår butik.
Tre till fyra teoriträffar med teoriprov
Minst tre bassängtillfällen med totalt 5 sk. moduler
Fem utedyk lagt på två till tre dagar , varav fyra av dessa är kursdyk. Det femte dyket är ett rent nöjesdyk som vi bjuder på.
 
Bassängträningen kommer att genomföras i bassängen på Råå Camping alternativt i ett av de större badhusen i regionen. Som deltagare finns det gott om tid att utvecklas och öva på de olika dykfärdigheter som skall behärskas för att bli certifierad dykare. Havsdyken genomförs i områden som representerar vår lokala dyknig. Platser som Råå och Kullen erbjuder en vacker upplevelse av det marina livet.

Förkrav
10 År för Junior Open Water Diver
15 År för Open Water Diver
Simkunnig (200 meter)
Alternativt Flyta/Trampa vatten 10 Min
Allmänt frisk – Om några frågetecken finns vid hälsodeklarationen krävs ett godkännande av läkare senast innan första bassängtillfället. Blanketten finns bifogad längre ned på sidan.

Kursschema
I kalendern finner Ni några kursstarter för Råå Aqua Resort. Hittar ni inget som passar så kontakta oss gärna då vi är väldigt flexibla och brukar oftast kunna snickra ihop något som funkar.

Kom ihåg att ta med badkläder och handduk när Ni skall i bassängen, mat och dryck när vi ska göra utedyk.
 

Läsa teori med instruktör på skandinaviska ( eller PADI eLearning Online på engelska) ( 1000 kr av kursavgiften betalas vid anmälan )

Eller läs teori vår klassrum med fysisk bok, anmälningsavgift när du får ut teorimaterialet är 1000 kr

5995 SEK

inkl. hyr av utrustning.